NOŽE, Strana 5
Řazení produktů
Značky
Výpis produktů
Sýrový talíř je úspěšným zakončením menu. Vydatné pochoutky jsou také dobře přijímány v bufetu nebo jako předehra k příjemnému večeru s přáteli nebo rodinou. Sada nožů...
Zassenhaus - Snídaňový nůž Buckels - z nerezové oceli (1.4034) s extra ostrým ručně broušeným ostřím. Vyrobeno v Solingenu. Káva je připravená, pečivo, máslo a marmeláda jsou...
Bylinky jsou tradičně používány v kuchyni. Dávají pokrmům něco navíc, zvláště když jsou použity čerstvé. Nůž na sekání od špičkové německé značky Küchenprofi je...
Zassenhaus - Nůž na chléb s vlnitým ostřím - z nerezové oceli s extra ostrým ručně broušeným ostřím. Vyrobeno v Solingenu. Vyrobeno z nerezové oceli s extra ostrým ručně...
Zassenhaus - Nůž na chléb 22 cm - EDITION OAK - ručně broušený a jemně leštěný ručním přebroušením. Nůž na chléb z tradiční výroby, spojený s vybranými dřevy, uchvátí...
Zassenhaus - Nůž na chléb 22 cm - EDITION OAK - ručně broušený a jemně leštěný ručním přebroušením. Tento nůž na chléb, vytvořený tradiční manufakturní prací a kombinovaný s...
Zassenhaus - Nůž na chléb 22 cm - CLASSIC - ručně broušený a jemně leštěný ručním přebroušením. Tento nůž na filetování, vyrobený tradiční manufakturní technikou, nadchne jak...
Zassenhaus - Špikovací nůž 12 cm - EDITION OAK - ručně broušený a jemně leštěný ručním přebroušením. Tento špikovací nůž, vyrobený tradiční manufakturní technikou a v kombinaci...
Zassenhaus - Špikovací nůž 12 cm - EDITION OLIVE – ručně broušený a jemně leštěný ručním přebroušením. Tento špikovací nůž, vyrobený tradiční manufakturní technikou a v...
Zassenhaus - Špikovací nůž 12 cm - CLASSIC – ručně broušený a jemně leštěný ručním přebroušením. Tento špikovací nůž, vyrobený tradiční manufakturní technikou, nadchne jak...
Zassenhaus - Šunkový nůž 21 cm - EDITION OAK – ručně broušený a jemně leštěný ručním přebroušením. Tento šunkový nůž, vyrobený tradiční manufakturní technikou v kombinaci s...
Zassenhaus - Šunkový nůž 21 cm - EDITION OLIVE – ručně broušený a jemně leštěný ručním přebroušením. Tento šunkový nůž, vyrobený tradiční manufakturní technikou v kombinaci s...
Zassenhaus - Šunkový nůž 21 cm - CLASSIC – ručně broušený a jemně leštěný ručním přebroušením. Tento šunkový nůž, vyrobený tradiční manufakturní technikou, osloví jak...
Zassenhaus - Nůž na zeleninu Tante Käthe – s extra ostrým ručním broušením. Vyrobeno v Solingenu. Tante Käthe si vezme pod svá křídla mladou zeleninu i rozpustilé ovoce. Tento...
Zassenhaus - Zeleninový nůž Tante Käthe – z nerezové oceli (1.4034) s extra ostrým ručním broušením. Vyrobeno v Solingenu. Tante Käthe se ujímá mladé zeleniny i rozpustilého...
Zassenhaus - Kuchyňský nůž Tante Käthe – z nerezové oceli s extra ostrým ručním broušením. Vyrobeno v Solingenu. Tento nůž je ideální pro všechny přípravy v kuchyni a jeho...
Zassenhaus - Santoku nůž 16 cm - EDITION OAK – ručně broušený a jemně leštěný ručním broušením. Santoku nůž z tradiční ruční výroby, spojený s vybranými dřevy, oslovuje...



