Pro personalizaci obsahu a vyhodnocování používáme cookies třetích stran. S vaším souhlasem budeme schopni na webu i mimo něj zobrazovat relevantnější nabídky našich produktů. Sběr těchto dat nezačneme, dokud nám nedáte svůj souhlas. Pokud chcete udělit souhlas, klikněte na tlačítko "Souhlasím".
Zassenhaus - Nůž na chléb s vlnitým ostřím - z nerezové oceli s extra ostrým ručně broušeným ostřím. Vyrobeno v Solingenu.
Vyrobeno z nerezové oceli s extra ostrým ručně...
Zassenhaus - Nůž na chléb 22 cm - EDITION OAK - ručně broušený a jemně leštěný ručním přebroušením.
Nůž na chléb z tradiční výroby, spojený s vybranými dřevy, uchvátí...
Zassenhaus - Nůž na chléb 22 cm - EDITION OAK - ručně broušený a jemně leštěný ručním přebroušením.
Tento nůž na chléb, vytvořený tradiční manufakturní prací a kombinovaný s...
Zassenhaus - Nůž na chléb 22 cm - CLASSIC - ručně broušený a jemně leštěný ručním přebroušením.
Tento nůž na filetování, vyrobený tradiční manufakturní technikou, nadchne jak...
Zassenhaus - Špikovací nůž 12 cm - EDITION OAK - ručně broušený a jemně leštěný ručním přebroušením.
Tento špikovací nůž, vyrobený tradiční manufakturní technikou a v kombinaci...
Zassenhaus - Šunkový nůž 21 cm - EDITION OAK – ručně broušený a jemně leštěný ručním přebroušením.
Tento šunkový nůž, vyrobený tradiční manufakturní technikou v kombinaci s...
Zassenhaus - Nůž na zeleninu Tante Käthe – s extra ostrým ručním broušením. Vyrobeno v Solingenu.
Tante Käthe si vezme pod svá křídla mladou zeleninu i rozpustilé ovoce. Tento...
Zassenhaus - Zeleninový nůž Tante Käthe – z nerezové oceli (1.4034) s extra ostrým ručním broušením. Vyrobeno v Solingenu.
Tante Käthe se ujímá mladé zeleniny i rozpustilého...
Zassenhaus - Kuchyňský nůž Tante Käthe – z nerezové oceli s extra ostrým ručním broušením. Vyrobeno v Solingenu.
Tento nůž je ideální pro všechny přípravy v kuchyni a jeho...
Zassenhaus - Santoku nůž 16 cm - EDITION OAK – ručně broušený a jemně leštěný ručním broušením.
Santoku nůž z tradiční ruční výroby, spojený s vybranými dřevy, oslovuje...
Zassenhaus - Santoku nůž 16 cm - EDITION OLIVE – ručně broušený a jemně leštěný ručním broušením.
Santoku nůž z tradiční ruční výroby, spojený s vybranými dřevy, oslovuje...
Zassenhaus - Santoku nůž 16 cm - CLASSIC – ručně broušený a jemně leštěný ručním broušením.
Santoku nůž z tradiční ruční výroby, ideální pro profesionální i amatérské kuchaře....
Zassenhaus - Santoku nůž 20 cm - OLIVE – ručně broušený a jemně leštěný ručním broušením.
Santoku nůž z tradiční ruční výroby, ideální pro profesionální i amatérské kuchaře....
Zassenhaus - Santoku nůž 20 cm - CLASSIC – ručně broušený a jemně leštěný ručním broušením.
Santoku je nůž z tradiční ruční výroby, který potěší jak profesionální, tak amatérské...
Zassenhaus - Tafelmesser Olivenholz – extra jemně broušené.
Toto stolní nože, vyráběné tradičním řemeslným způsobem, spojují v sobě výběrové dřevo a vynikající ostrost, která...