Cukrářský teploměr, Küchenprofi
Kód: 1065702800

Detailní popis produktu
Pozor, milovníci sladkostí a cukráři! S teploměrem na cukr KÜCHENPROFI můžete připravit lahodný karamel, bonbony, kandované ovoce a karamely. Džemy a želé se dokonale povedou - nejsou příliš tuhé, ani příliš řídké. Teploměr na cukr je také skvělým pomocníkem při výrobě cukrového pyré, které se používá k namáčení koláčů a k získání lesku pečiva. Stačí jej zavěsit do hrnce a vše sledovat v rozmezí od 40 °C do 200 °C. Čím déle cukerný roztok vaříte, tím vyšší je obsah cukru. Zároveň se zvyšuje bod varu. Pohled na teploměr vám napoví, kdy je třeba vaření přerušit, abyste získali více či méně tekutý sirup. Nebezpečné zkoušky teploty špičkou prstu v horké tekutině jsou minulostí a konzistence a struktura pokrmu zůstane zachována. Domácí cukroví je také oblíbeným doplňkem na oslavy a skvělým dárkem pro dětské narozeninové oslavy. A dospělé potěší karamelový popcorn s chilli vločkami na DVD večer.
Teplotní rozsah: 40 °C až 200 °C /100 °C až 400 °C, s nastavitelnou držákem hrnce, tepelně izolovaná rukojeť
V dárkovém balení.
Šířka: 5,1 cm
Výška: 2,2 cm
Délka: 30,5 cm
Hmotnost: 0,16 kg
Doplňkové parametry
Kategorie: | ZNAČKY |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
EAN: | 4007371048392 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.